Mesut Ilgın ve Serdar Seymen'den Maç Öncesi Değerlendirmeler

Bugün gerçekleşecek Hentbol Erkekler Süper Ligi maçında karşı karşıya gelecek Beykoz Bld. ile Spor Toto SK Antrenörleri Mesut Ilgın ve Serdar Seymen, maç öncesi Hentbolhaber.net'e değerlendirmede bulundular.

Beykoz Bld. ile Spor Toto SK, Hentbol Erkekler Süper Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Beykoz Bld. ile Spor Toto SK arasındaki Hentbol Erkekler Süper Ligi maçı, TRT Spor Yildiz kanalından canlı izlenebilecek.

Süper Lig 21. Hafta'da bugün Beykoz Bld. ile Spor Toto SK arasında oynanacak maç öncesi, iki takımın antrenörleri Hentbolhaber.Net'e değerlendirmelerde bulundu.

"Maçı Sıkı Tutmak Lazım"

Beykoz Belediyesi Antrenörü Mesut Ilgın, sezon sonu için önemli bir maç olduğunu belirterek, "Bütün gücümüzle saldıracağız. Herkes sıralamada üst sırada olmak ister, bunun bilincinde maça çıkacağız. Maçı sıkı tutmak lazım, zor bir maç olacak. Sakatlıkların olmadığı, her iki takım için de keyifli bir maç olmasını diliyorum" dedi.

"Amacımız Kazanmak"

Spor Toto Spor Kulübü Antrenörü Serdar Seymen, bugün oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamada maçı kazanarak ligi üçüncü sırada tamamlayacaklarını belirtti. "Amacımız kazanmak" diyen Seymen, takımda birkaç sakatlık olmasına rağmen son ana kadar iyi bir performans sergileyeceklerini ifade etti. İki takım için güzel bir maç olması temennisinde bulunarak, her iki tarafın da en iyi oyununu ortaya koymasını beklediğini belirtti.
 

Bakmadan Geçme