Partille Dünya Kupası'na ODTÜ GVO'dan İki Takım Katılacak

Ankara'dan ODTÜ Geliştirme Vakfı okul takımı, 1-6 Temmuz tarihleri arasında İsveç'in Göteborg kentinde düzenlenecek olan Partille Dünya Kupası'na iki takımla katılacak.

Partille Dünya Kupası'na ODTÜ GVO'dan İki Takım Katılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Takım antrenörü ve öğretmen Ozan Ateş, turnuvanın oyunculara hem saha içinde hem de saha dışında birçok şey kazandırdığını belirterek, öğrencilerin dünyanın dört bir yanından gelen farklı öğrencilerle tanışma, arkadaşlık kurma ve kalıcı ilişkiler geliştirme fırsatı bulduklarını ifade ediyor.

Milli Takım eski oyuncusu olan Ozan Ateş, "Türkiye'de 16 yıldır özel okullarda beden eğitimi öğretmeni ve hentbol antrenörü olarak çalışıyorum. Kariyerim boyunca Türkiye'nin en büyük özel okullarında görev aldım. Daha önce TED Ankara Koleji ile üç kez Partille Dünya Kupası'na katıldık ve geçen yıl, son yedi yıldır çalıştığım ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları takımıyla ilk defa Partille Kupası'na katıldık. Bu yıl da okulumuzdan iki takım ve dört öğretmenle turnuvada yer alacağız. Okulumuz, bu tür uluslararası sportif ve sosyal etkinlikleri büyük bir destekle karşılıyor ve son yıllarda hentbol takımlarımız ulusal düzeyde büyük başarılar elde ettiler. Takımlarımızı her yıl Partille Dünya Kupası'na götürmek için elimden geleni yapacağım, çünkü turnuva gerçekten harika." şeklinde konuştu.

Ateş, "Partille Dünya Kupası, biz öğretmenler ve öğrenciler için hentbol oynamak ve dünyanın dört bir yanından gelen insanlarla iletişim kurmak için muhteşem bir fırsat sunuyor. Öğrencilerimizin sportif becerilerinin gelişmesine ve öğretmenlerin/antrenörlerin bilgi ve becerilerinin artmasına büyük katkı sağlıyor. Çünkü hentbol ülkemizde gelişmekte olan bir spor ve biz sporun gelişimi için uzun süredir çaba sarf ediyoruz. Yakın gelecekte dünya sahnesinde önemli bir rol oynayabilecek bir ülke olabileceğimize inanıyoruz." dedi.

Partille Dünya Kupası'na ODTÜ GVO'dan İki Takım Katılacak

Bu yaz, ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, B14 ve B16 kategorilerinde Partille Dünya Kupası'na katılacak.

Ozan Ateş, turnuva ile ilgili olarak, "Geçen yıl B16 takımımız turnuvada yer aldı ve şampiyon bizim grubumuzdan çıktı, bu yüzden bu yıl B16 takımımızla hedefimiz A play-off'larında ilk üç sırada yer almak. Buna ek olarak, bu yıl ilk kez turnuvaya katılacak olan B14 takımımız da ulusal arenada çok başarılı. Dolayısıyla, bu takımımızla da hedefimiz A play-off'larında yer almak." şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme