A Milli Takım hazırlıklara başladı

EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup'ta mücadele eden A Milli Erkek Hentbol Takımının Portekiz ve Kuzey Makedonya maçları hazırlık kampı Ankara'da başladı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup’ta mücadele eden A Milli Erkek Hentbol Takımının Portekiz ve Kuzey Makedonya maçları hazırlık kampı Ankara’da başladı.

Ankara THF Spor Kompleksinde devam eden kamp çalışmaları hakkında bilgi veren A Milli Erkek Hentbol Takımı Başantrenörü Okan Halay şu açıklamalarda bulundu: “Gerçekten çok önemli iki maç oynayacağız. İki maçtan birini kazanmamız durumunda Avrupa Şampiyonası’na gitme hakkını büyük oranda elde edeceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımız ligde çok zorlu bir periyottan çıktı. Yaklaşık bir aydır dört günde bir maç oynayarak geldiler. Bu antrenman süreci bizim için de zorlu geçecek. Ama bütün oyuncularım bunun bilincinde. İyi bir antrenman, iyi bir kamp süreci geçirerek, en az bir galibiyetle hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.”

A Milli Takımımız, gruptaki beşinci maçını Portekiz ile Ankara THF Spor Kompleksinde yapacak. 26 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Millilerimiz gruptaki son maçını ise 30 Nisan Pazar günü Kuzey Makedonya ile deplasmanda oynayacak. Makedonya’nın başkenti Üsküp’teki A1 Arena SC Boris Trajkovski Salonunda oynanacak karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak.

A Milli Erkek Hentbol Milli Takımının her iki maçını da TRT Spor Yıldız Kanalı sporseverlere canlı olarak aktaracak.

Bakmadan Geçme