Antalyaspor Gün Sayıyor

Hentbol’da ilk sezonunu geçtiğimiz yıl başarı ile geçiren Antalyaspor’da, önümüzdeki yılın çalışmaları devam ediyor.

Hentbol Şube sorumlusu Hakan İrban yaptığı açıklamada, "Oyuncu, teknik ve idari heyet transferleri, kamp, konaklama, sponsorlar gibi bir çok konu hakkında çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

10’a yakın sponsor firma ile anlaştıklarını belirten İrban, "Dahabüyük hedeflerde olmak için isim sponsoru arayışlarımız var. Bukonuda da görüşmelerimiz sürüyor. İsim sponsoru bulursak AvrupaKupaları mücadelesi vermeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Hakan İrban, "Kulüpmenfaatleri gereği bonservisli oyuncuları kadromuza katmıyoruz. Transferin %80’ini bitirdik. Sağ vesol kanat ile orta oyun kurucu arayışlarımız vardı ancak bumevkilerle ilgili transferlerde sona geldik. Resmi imzalarınatılması bekliyoruz. Önümüdeki sezon 4 veya 5 yabancı oyuncu ilemücadele edeceğiz. Eğer isim sponsoru anlaşması yaparsak farklımevkilere kaliteli transferler yapmaya da devam ederiz"açıklamasını yaptı.

Sezon öncesi kamp yapmak ve turnuvalara katılmak istediklerini debelrten İrban, "Bütçemiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz.Antalyaspor’da forma giymek isteyen yerli ve yabancı oyuncularıfadakarlık yaparak bizlere imza atıyor. Ne söz verdiysek yerinegetiriyoruz. Bu yüzden gelmek isteyen çok oyuncu oluyor. Biz de eniyi ve en doğru tercihi yapmaya çalışıyoruz. Sponsorçalışmalarımız tamamladıktan sonra hepsini açıklayacağız" dedi.

Bakmadan Geçme