Antalyaspor hedeflerine ulaşıyor

Hentbol Süper Lig'de 9. Sezonunu geçiren Antalyaspor, son iki sezondur üstlendiği üstlendiği yetişirici kulüp misyonunu sürdürmeye devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – A Milli takıma geçen hafta 4 oyuncu gönderen kırmızı – beyazlı takım bu sezon içerisinde ayrıca Genç Milli takıma 3 oyuncu göndermişti.

Türk Hentbol tarihinde 340 kez A Milli takımda yer alan en fazla milli olan kaleci ünvanını taşıyan ve Antalyaspor’da 4 sezon forma giyen Nevzat Hocaoğlu’nun oğlu ve Antalyaspor altyapı oyuncusu Sarp Arda Hocaoğlu kariyerinde ilk golünü attı.

Haber

Nevzat -Sarp Arda Hocaoğlu

Yıldız Milli takımda da yer alan Sarp Arda, 5 yıldır Antalyaspor altyapısında yer alıyor. Bu sezondan itibaren A takım kadrosunda forma giymeyen başlayan 15 yaşındaki genç oyuncu sezon içerisinde bazı maçlarda süre aldı.

Son olarak Antalyaspor’un Beykoz ile oynadığı maçta forma şansı bulan Sarp, hızlı hücumda attığı gol ile kendi adına tarihi bir an yaşadı.

Pivot bölgesinde oynayan ve 1.98 boyu olan Sarp Arda, kırmızı-beyazlı kulüpte forma giyen Milli sporcular arasında yer alıyor.

Antalyaspor’un, A Milli, Genç Milli ve Yıldız Milli takımda forma giyen 10 oyuncusu bulunuyor.

Bakmadan Geçme