Antalyaspor Seyircisiz Maçtan Dolayı Üzüntülü

Antalyaspor Hentbol takımı yarın oynayacağı Anafen maçı öncesinde seyircisiz oynama cezası ile sarsıldı. Playoff’a kalma adına final niteliğinde maç öncesinde kırmızı-beyazlı takım dezavantaj elde etmiş oldu.

Antalyaspor Hentbol Şube sorumlusu İrban, Antalyasporhentbol branşının ligde mücadele etmesi için son gün başvurduklarını vebüyük zorluklar altında Antalyaspor Hentbol takımının yaşatmayaçalıştıklarını belirterek,  "Oyuncularımız, teknik heyetimiz,hakemler, federasyon gibi hentbol camiası içerisinde kim ve hangi kurumvarsa her şeyin en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Antalyaspor ismi ileHentbol’un marka değerini arttırıyoruz ve elimizden geldiğince de Antalyaspor’un Hentbol’de marka olması için çaba harcayacağız."dedi.

İrban, "Şimdi de bizim için son derece önemli olan playoff hedefidoğrultusunda en önemli maçımıza saha kapatma cezası veriliyor. Ligdeson haftalarda en fazla seyirci ortalamasına sahip takım durumunagelmiştik. Hentbol’u Antalya’da, Antalyaspor camiasında sevdirmeyebaşlamıştık. Sezon başında salonumuz %10-20 oranında dolarken sonhaftalarda rakip ayırt etmeksizin %70-80 oranlara kadar doluluk oranıelde etmeye başlamıştık. Seyircisiz oynama cezası bizim için tamamen dezavantaj olacaktır."dedi.

Son olarak Antayaspor’un Marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirte İrban, " Hem Sporcularımıza verdiğimiz sözler hem de şubemizin markalaşma adına  çalışmaları sürmekte. Bizler elimizden geldiğince Antalyaspor adına yakışır bir mücadele içinde olacağız."dedi.

Bakmadan Geçme