Avrupa duysun sesimizi

Erkeklerde Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Ankara İl Özel İdare, bayanlarda Yenimahalle Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ardeşen Gençlik hafta sonu Avrupa kupası maçlarında mücadele edecek.

2’si erkek 6 Türk takımı, hafta sonu Avrupa kupalarında mücadele edecek.

BüyükşehirBelediyesi Ankaraspor ve Ankara İl Özel İdare, Erkekler ChallengeKupası’nda, Yenimahalle Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi EHFBayanlar Kupası’nda, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ardeşen Gençlik iseBayanlar Challenge Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

BüyükşehirBelediyesi Ankaraspor, 22 Kasım Cumartesi günü 3. tur ilk maçındaUkrayna ekibi ZTR Zaporozyhe’yi konuk edecek. THF Spor Salonu’nda saat17.00’de başlayacak karşılaşmayı, İsviçreli hakem çifti Arthur Brunnerve Morad Salah yönetecek.

Turun rövanşı ise 29 Kasım Cumartesi günü Ukrayna’da oynanacak.

Ankaraİl Özel İdare ise 3. turdaki iki maçını da deplasmanda yapacak.Lüksemburg takımı Red Boys Differdange ile karşılaşacak Ankara ekibi,ilk maçını 22 Kasım Cumartesi, rövanş maçını ise 23 Kasım Pazar günüCentre Sportif de Differdange’de oynayacak. 

İki maç da TSİ 19.45’te başlayacak ve müsabakalarda Bosna Hersekli hakem çifti Aleksandar Jovic, Nedim Arnautovic görev yapacak.

 

Bayanlar EHF ve Avrupa Challenge Kupaları

Üçüncütur ilk maçında deplasmanda Issy Paris Hand takımına 26-23 yenilenYenimahalle Belediyesi, rakibiyle rövanş maçında 23 Kasım Pazar günü THFSpor Salonu’nda saat 15.00’te karşılaşacak. Başkentli ekibin turatlayabilmesi için 4 farkla galip gelmesi gerekiyor.

Aynı kupadamücadele eden Muratpaşa Belediyesi ise 3. turdaki iki maçını dasahasında yapacak. Belçikalı rakibi Femina Vise ile ilk maçını 22 KasımCumartesi saat 18.00’de oynayacak takım, ikinci maçında 23 Kasım Pazargünü saat 14.00’te dördüncü tura çıkma mücadelesi verecek. 

Süleyman Evcilmen Spor Salonu’ndaki maçları Çek hakem çifti Milan Hajek ve Karel Macho yönetecek.

AvrupaChallenge Kupası temsilcilerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilkmaçta 36-23 kaybettiği Belarus ekibi Gorodnichanka’yı İzmir Celal AtikSpor Salonunda konuk edecek. Maç, 23 Kasım Pazar günü saat 17.00’debaşlayacak.

Kupada diğer takımlardan Ardeşen Gençlik ise 3. turdaki iki maçını da Ardeşen MYO’da oynayacak. 

Buturda Polonya’nın Energa AZS Koszalin ekibiyle karşılaşacak ekip, ilkmaçını 22 Kasım Cumartesi, rövanş maçını ise 23 Kasım Pazar günüyapacak. Her iki maç da saat 16.00’da başlayacak.

Bakmadan Geçme