Doğunun süper ekibi hedefinden sapmayacak!

Doğu Anadolu'nun Süper Lig'lerdeki tek temsilcisi Termalspor, Nilüfer Belediyesi SK galibiyettinden dolayı mutlu.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi’ne süper bir başlangıç yapan Termalspor,  güçlü rakibi Nilüfer Belediyespor’u 29-25 mağlup etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar ile birlikte kalabalık bir taraftar topluluğunun izlediği müsabaka oldukça çekişmeli geçti.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, Süper Lig’e süper bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, birbirinden güçlü ekiplerle mücadele edeceklerini, ancak hedeflerinden hiçbir zaman sapmayacaklarını kaydetti. Güçlü bir ekip oluşturarak sezona iyi hazırlandıklarının altını çizen Gülakar, “Oyuncularımıza, teknik heyetimize ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Biz Süper Lig’in tozunu atacak, bu lige heyecan katacak iyi bir ekip oluşturduk. İnşallah sezon sonunda da emeğimizin karşılığı alacak, ligi hedeflediğimiz yerde bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

Gülakar, takımlarının maddi manevi her zaman yanında olan Termalspor Kulübü Onursal Başkanı ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile fedakar taraftarlarına da teşekkür etti.




Bakmadan Geçme