Berk Karahan’dan Eleştirilere Galibiyetli Yanıt

Beşiktaş Mogaz , Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Haslum HK ile oynadığı maçı 29-22 kazanarak finale yükseldi. İdari Menajer Berk Karahan’lı müsabaka sonrası Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Berk Karahan’lı , eksiklerle geldikleri turnuvanın ilk maçında Norveç Şampiyonunu yendikleri için mutlu oldukları dile getirerek , "Özellikle iyi savunma ve hücumdaki akıllı oyunumuz, rakibimizi oyundan düşürdü. Kaleci Yunus Özmusul muhteşem bir maç çıkardı. Umarım yarın ki maçtan da alnımızın akıyla çıkarız. "dedi.

Berk Karahan’lı kendileri ile ilgili olarak Avrupa Performansını  eleştirenlere değinerek , "Bugüne kadar Avrupa Performansımız sebebiyle bizi eleştiren hentbol camiası umarım avrupa yolunda maçlarımızı izlemek için tribünde olur ve bize destek verirler. Ya da onlar da artık eleştirmek yerine üretmeye geçerler de biz de onları alkışlarız. "dedi.

Son olarak, mücadelelerinde dolayı tüm kartal yürekli ekibimini kutladığını belirten Karahan’lı , "Almanya , Hollanda , Belçika ve çevre ülkelerden gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler."dedi.

Bakmadan Geçme