Beşiktaş Mogaz , Flensburg’a mağlup oldu

Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı Velux Ehf Şampiyonlar Ligi 4.hafta maçında konuk ettiği Son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Alman Flensburg’a mağlup oldu.

İlk yarıda oyuna tutuk başlayan siyah beyazlılar, hızlı hücumlar ilegelen gollere engel olamadı ve skor 1-5 Flensburg lehine sonuçlandı.Ancak takımı ateşleyen Ozan Arifoğlu’nun 3 golü ve  ilk yarının son 15dakikasına ise damga vuran Beşiktaş Mogaz Hentbol takımının kalecisiYunus Özmusul oldu. 

Son  Velux Ehf Final4 müsabakalarındageriye dönüşleri ile şok etkisi yaratan Flensburg bu sefer Beşiktaş’ınilk yarıda ölü toprağı üzerinden atması ile şaşkına döndü. ilerleyendakikalarda skor tek farka düşerken, ilk yarıda skor 11-11 berabereoldu.

İkinci yarıya başlayan Alman Flensburg oldu. Flensburgikinci yarıya 2 golle başladı ve skor 33.dakika da 11-13 oldu. İkinciyarıda ilk yarıda ki aynı sahne gerçekleşti. Kötü başlayan siyahbeyazlılar 40.dakikayı14-18 geride geçti.  50. dakika ise 16-22Flensburg lehine geçildi. Maçın sonlarına doğru oyuna ağırlığını koyanFlensburg maçtan 20-27  galip ayrıldı.

Beşiktaş Mogaz 20 -27  Flensburg :
 
Detaylar kısa süre sonra…

Bakmadan Geçme