Eski halinden eser yok şimdi!

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde geçen sene fırtına gibi esen İzmir Büyükşehir Belediyespor sezona sürpriz sonuçla başladı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde İzmir Büyükşehir’in sezona istediği gibi başlayamaması ve elinde olan oyuncuların başka takımlara transfer olması “Nerede o eski İzmir Büyükşehir?” sorularının oluşmasına sebep oldu.

Geçen sezon ligde fırtına gibi esen, şansız maçlar sonucu şampiyonluktan uzaklaşan ancak Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nı müzesine götüren mavi-beyazlılarda, Şenol Boyar, Ivan Stojanovic, Oleksandr Tuikin kadrodan ayrıldı.

Teknik ekibin transfer için onay verdiği bazı oyuncular ile yönetimin ekonomik nedenlerden dolayı anlaşamaması, iç transferde Tolga Özbahar ile de geç anlaşılması ve antrenmanlara geç başlaması İzmir Büyükşehir’i etkiledi.

Fuar Kupası ardından Süper Kupa finalinde İzmir Büyükşehir’in performansının beklenenin altında kalması ve ligin ilk maçında Antalyaspor’a mağlup olması, kadroya takviye yapılması gerektiğini ortaya koydu. 

İzmir Büyükşehir Belediyespor yönetiminin, teknik ekibin transfer isteğine nasıl cevap vereceği ilerleyen günlerde belli olacak.

Bakmadan Geçme