Gaye Spor’dan Anlamlı Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gaye Spor oyuncularını, Kulüp Başkanı Savaş Şahin, takım antrenörü Hasan Demireğen’i makamında kabul etti.

Bu sene bayanlar hentbol1.lig A grubunda yarı final ve final maçlarını üstün başarılarıylageride bırakan Gaye Spor, önümüzdeki sezon Süper Lig’de oynamaya hakkazandı.

HEDEF İLK BEŞTE OLMAK

Kuruldukları günden bugüne kadarkendilerine desteklerini esirgemeyen Yaşar‘a teşekkürlerini ileten Şahinsüper ligde de başarıları olacaklarına inandıklarını ve hedeflerininilk beş takım arasında yer almak olduğunu söyledi.

GÖĞSÜMÜZ KABARIYOR

Yenimahalle Belediyesi olarak çocukları ve gençleri spora yönlendirmeyeçalıştıklarını ve bu amaçla yapılan tüm çalışmalara destek olduklarınıbelirten Yaşar, "Göreve geldiğimiz günden beri amatör takımlara vesporculara destek vermeye çalışıyoruz. İmkanlarımız dahilinde onlarınihtiyaçlarını karşılıyoruz, sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Sizlerinbaşarısı bizlere mutluluk veriyor, göğsümüzü kabartıyor. Başarılarınızındevamını diliyorum" dedi.

Haber

YAŞAR’A FORMA HEDİYE EDİLDİ

Yenimahalle Belediyesi olarak her yaştan Yenimahalleliyi spora teşviketmek amacıyla spor alanları oluşturduklarını kaydeden Yaşar,Batıkent’te yapımına başlanan spor salonunun bu yıl içinde bitirilerekhizmete açılacağı müjdesini verdi. Yaşar, "Parklarımızı keyifli vakitgeçirmek ve dinlenmenin yanı sıra her yaştan hemşehrimizin sporyapmasına olanak sağlayacak şekilde dizayn ediyoruz. Ayrıca Çayyolu veBatıkent’te inşaatına başladığımız spor kompleksleri de büyük birihtiyacı karşılayacak" diye konuştu. Gaye Spor’lu hentbolcularıbaşarılarından dolayı tebrik eden Yaşar, oyuncuların imzalayıp hediyeettikleri formayla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bakmadan Geçme