Hatayspor’da kaynaşma sağlandı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin yeni ekibi Hatayspor’da oyuncular, teknik heyet ve yönetim, sabah tanışma toplantısında bir araya geldiler.

HENTBOLHABER.NET – Sezon öncesi çalışmalarına başlayan Hatayspor’da, bu sabah yeni oyuncular, teknik ekip ve yönetim tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya geldiler.

Kulüp Menajeri Mesut Yılmaz, Hentbol Şube Sorumluları Hasan Kılınç ve Ali Ak sakatlıksız başarı dolu bir sezon dilediler. Eksik sporcuların katılımı ile tam olarak antrenmanlara devam edilecek.

2020/21 Sezonunda Nilüfer Belediyespor Başantrenörü olarak görev yapan ve Hentbolhaber.Net Yılın Hentbol Ödüllerine Aday Gösterilen Selim Muti, gelecek sezon Hatayspor’un başarısı için çalışacak.

Transfer edilen sporcular ve Antrenör ise şöyle oldu:

Yasin Çalışkan (Kaleci – Antalyaspor), Doğukan Karatay ( Kaleci – Beşiktaş-Kiralık), Arda Vurgun ( Sol Kanat -Ormanspor), Şenol Oğuz ( Sol Oyun Kurucu – Göztepe), Oğuz Çevik ( Orta/Sol Oyun Kurucu Göztepe), Olexsandr Tiukin ( Sol/orta Oyun Kurucu – İzmir BŞB), Uğurcan Doğan ( Orta Oyun Kurucu – Ormanspor),  Serhan Yahşi ( Sağ Oyun Kurucu/Sağ Kanat – Tokat GSK), Kasım Can Kartal ( Sağ Kanat – Ormanspor), Taha Berk Başağın ( Pivot- Ümitköy Başkent Akademi ), Adnan Tayfur ( Pivot- Ormanspor)

 

Bakmadan Geçme