Hentbol da Artık Passolig’de

Passolig, Türk sporuna yaptığı katkıya bir yenisini daha ekledi.

Passolig, Türk sporuna yaptığı katkıya bir yenisini daha ekledi. Futbolaçok büyük yatırım yaparak eğlence, huzur ve güveni stadyumlara getirdiği belirtilenPassolig bundan böyle hentbol maçlarında da geçerli olacak.

Hentbolseverler,‘www.passo.com.tr’ye girerek Passolig kartlarına maç biletlerinitanımlayarak hentbol keyfini salonlarda doyasıya yaşayacak. Öncekidönemlerde internetten bilet alma imkanı olmayan hentbol izleyicisiböylece teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanacağı belirtilirken,takımlarına da çok büyük bir destek veriyor olacağı belirtildi. Bununla birliktekağıt biletin de geçerli olacağı hentbol liginde, Passolig kartsahipleri özel gişelerden salonlara çok rahat bir şekilde giriş yapıp,maçının keyfini sürebileceği açıklandı.

Passo Genel Müdürü Özgür Gündoğanhentbolun Passolig’le buluştuğunu basın mensuplarına anlatırken, "Bundanböyle hentbol gibi Türkiye’nin en önemli spor dallarından biri de Passove Passolig çatısı altında olacak. Kulüplerimiz taraftarına daha iyihizmet verecek. Böylece Türk hentbolu bundan böyle çok daha iyi yerleregelecek" dedi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu da, "PassoligTürkiye’nin en önemli spor markalarından biri haline geldi. Türk sporuiçin en önemli proje durumunda. Futbolla başlayan bu projenin içindehentbolun olması bizler için çok büyük bir şans. Bu birliktelikten çokmutluyuz. Artık hentbolseverler ‘www.passo.com.tr’ye girerek biletlerinirahatlıkla alabilir, özel turnikelerden ve el terminallerinden geçereksalonlarımızda maçlarını izleyebilir" diye konuştu.

Bakmadan Geçme