Hentbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nden açıklama

Hentbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği, ödenmeyen hakem-gözlemci ücretleri ile alakalı olarak açıklama yaptı.

HENTBOLHABER.NET – En son Kasım-Aralık döneminde ödenen hakem-gözlemci ücretleri, maskeler ve kimlik kartları ile alakalı olarak Hentbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabında yer alan açıklamada;

“Hentbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Sayın İbrahim Yilmaz , derneğimizin yaptırmış olduğu maskeleri Federasyon Personellerimize ve Genel sekreterimiz Sayın Barbaros Mutlu Kadıoğlu’na dağıttı. Ayrıca Başkanımızın Genel sekreterimiz ile yapmış olduğu görüşme neticesinde Ay sonuna kadar tüm hakem ve gözlemci ücretlerinin tamamının yatırılacağı konusunda mutabık kalınmıştır. Yeni sezon öncesi Tüm Hakem ve Gözlemcilerimizin sağlığı için Spor Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanacak protokol sonrası Covid-19 testi icin gerekli olacak kimlik kartlarımızın basımı sezon öncesi yapılacak olan Hakem ve Gözlemci semineri sonrası hemen adreslerimize kargo yapılacaktır. Baskanımız İbrahim Yılmaz da yenilenen kimliğini elden teslim alarak siz değerli hakem ve gözlemcilerimize bilgi amaçlı sunmuştur. 2020-2021 sezonunda Dernek olarak tüm üyelerimize destek olmak adına çalışmalarımız devam edecektir.” denildi.

 

Haber

View this post on Instagram

Hentbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Sayın İbrahim Yilmaz , derneğimizin yaptırmış olduğu maskeleri Federasyon Personellerimizeve Genel sekreterimiz Sayın Barbaros Mutlu Kadıoğlu nadağıttı. Ayrıca Başkanımızın Genel sekreterimiz ile yapmış olduğu görüşme neticesinde Ay sonuna kadar tüm hakem ve gözlemci ücretlerinin tamamının yatırılacağı konusunda mütabık kalınmıştır. Yeni sezon öncesi Tüm Hakem ve Gözlemcilerimizin sağlığı için spor Bakanlığı ve sağlık Bakanlığı arasında imzalanacak protokol sonrası Covid-19 testi icin gerekli olacak kimlik kartlarimizin basimi sezon oncesi yapılacak olan Hakem ve Gözlemci semineri sonrası hemen adreslerimize kargo yapılacaktır. Baskanimız İbrahim Yılmaz da yenilenen kimlikliğini elden teslim alarak siz değerli hakem ve gözlemcilerimize bilgi amaçlı sunmuştur.2020-2021 sezonunda Dernek olarak tüm üyelerimize destek olmak adına çalışmalarımız devam edecektir. @aybarsibrahimyilmaz

A post shared by @ hentbolhgd on

Bakmadan Geçme