Yeditepe Spor Kulübü Antrenörü Vahit ZORLU, yapmış olduğu açıklamada:
Hentbol Erkekler Süper Ligi İstanbul temcilcisi Yeditepe Spor Kulübü, kendi evinde Bursa Nilüfer Belediyespor’u 30-26 yenerek Süper Lige galibiyet ile başlamıştı.
Antrenör Vahit ZORLU : " Hentbol Süper Liginde ilk hafta kazandığımız için mutluyum.Rakibimizin gücünü biliyor ve ona karşıda planladığımız stratejimiz ile oynadık. Hentbol sporunun önce savunma olduğu gerçeğini kabul ederek hazırlandık ve haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum.
Önceki söyleşilerde de ifade ettiğim gibi, bizim ekibimizin Hedefi İlk sekizdir. Play-Off oynayalım bize yeter.
Zirve mücadelesi yapan takımlar çok, lig de kolay teslim olmayan bir takım olma arzusundayız.
Sporcularımı, bizimle beraber olan Özverili idarecilerimizi ve bizi destekleyenlere sonsuz teşekkür." dedi.
HENTBOLUN KALİTESİ ARTACAKTIR
Zorlu : "Hentbol Süper Lig’inin ilk müsabakalarının sonuçları şunu gösterektedir ; 2012-2013 Hentbol Süper Lig’i Çok çekişmeli müsabakalara sahne olacaktır. Böylece HENTBOL’un kaliteside artacaktır. Bu nedenle Türk Hentbolu kaliteli, ve mücadeleci bir lig ile karşımıza çıkacaktır. Oynayanlar ve teknik ekipler kazanma uğruna daha çok çalışacaklar ve dolayısıyla seyirciler zevkli müsabakalar izleyecekler diyerek, bu yıl ligin zirvesine ulaşmak isteyen bir çok kulüp olacağı düşünüyorum." dedi.
“Rahat kazandığımız bir oyun oldu” TUĞBA AKKESEN / Hentbolhaber.net HDI... Haberin Devamı..
A Milli Kadın Hentbol Takımımız, 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda şampiyon... Haberin Devamı..
Cezayir’de düzenlenecek olan 19. Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek olan A... Haberin Devamı..
hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final... Haberin Devamı..
Hentbolhaber.Net Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Acar Davut’un sunduğu Hafta Ortası... Haberin Devamı..
Hentbolhaber.Net’te Gazeteci Yılmaz Acar Davut’un sunduğu Hafta Ortası programının bu... Haberin Devamı..
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Costica Buceschi, pazar... Haberin Devamı..