İkbal: “Kazanabileceğimiz bir maçtı”

Araç Belediyespor Antrenörü Fatih Muhammed İkbal, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'ndeki ilk maçı değerlendirdi.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ancak kovid-19 testi pozitif çıkan oyunculardan dolayı eksik kadroyla çıktıkları maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirten İkbal, kadro derinliğini sağlamak amacıyla transfer yapmak istediklerini ve arayışlarının devam ettiğini söyledi.  

İkbal’in 30-35’lik Görele mağlubiyeti sonrasındaki açıklamaları şu şekilde: “Maça kovid-19 testi pozitif çıkan sporcularımız nedeniyle eksik çıktık. 6 sporcu ve 3 kaleciyle maça çıkmak ve rotasyon yapamadan maçı tamamlamak zorunda kaldık. Her şeye rağmen son 5 dakikaya kadar maç dengeli gitti. Son 5 dakikada hücumdan boş dönmemiz sonucunda kalemizde golü görmemiz, mağlubiyeti beraberinde getirdi. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Sporcu arkadaşlarım çok iyi mücadele ettiler. Süper Lig’e puan ya da puanlarla başlamak isterdik. Ancak olmadı. Görele Belediyespor’u da galibiyetten ötürü tebrik ediyorum, sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”

İkbal transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Süper Lig’deki ilk maçımızdı. Çok genç oyunculardan oluşan bir kadromuz var ve kadro derinliğimizi de henüz oluşturamadık. Yeni transferlerle takımımızı güçlendirmeye çalışıyoruz. Umarım aradığımız kriterlerde oyuncuları kadromuza katarak rotasyonu daha geniş bir takım olacağız. Milli takım arasıyla birlikte de daha iyi olacağımızı ümit ediyorum, çalışmalarımız bu yönde.”

Bakmadan Geçme