İzmir'de gençler gözbebeği

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde İzmir Büyükşehir Belediyespor, genç oyuncular ile sözleşme imzalamaya devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Hentbol Süper Lig’de mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi gençlik ateşini yaktı.

Geçen sezon altyapıdan A takıma alınan İrem Çelebi (16), Sude Güngör (16), Eda Ökten (16), Pınar Sabah (17) ve Eylül Lara Şenel’in (17) yanı sıra bu sezon ilk kez A Takım’da yer bulacak Begüm Ercan (17) ve Tuğba Nur Baştan  (16) ile sözleşme yapıldı.

İmza törenine katılan Branş Sorumlusu Burçin Demirci, yedi genç sporcunun da önümüzdeki dönemde yıldız adayı olduğunu vurguladı.

Gençlerin 2012’den bu yana  altyapıda oynadığını belirten A Takım Antrenörü Senar Dayat ise, “Kulüp politikamız gereği, altyapımızdan sürekli yetenekli oyuncular yetiştiriyoruz. Bu gelenek sayesinde her yıl altyapımızdan yetişen yeni isimleri A takıma alıyoruz” dedi.

 

View this post on Instagram

Kadınlar Hentbol Süper Lig’de mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi gençlik ateşini yaktı.Geçen sezon altyapıdan A takıma alınan İrem Çelebi (16), Sude Güngör (16), Eda Ökten (16), Pınar Sabah (17) ve Eylül Lara Şenel’in (17) yanı sıra bu sezon ilk kez A Takım'da yer bulacak Begüm Ercan (17) ve Tuğba Nur Baştan (16) ile sözleşme yapıldı. İmza törenine katılan Branş Sorumlusu Burçin Demirci, yedi genç sporcunun da önümüzdeki dönemde yıldız adayı olduğunu vurguladı.Gençlerin 2012’den bu yanaaltyapıda oynadığını belirten A Takım Antrenörü Senar Dayat ise, “Kulüp politikamız gereği, altyapımızdan sürekli yetenekli oyuncular yetiştiriyoruz. Bu gelenek sayesinde her yıl altyapımızdan yetişen yeni isimleri A takıma alıyoruz” dedi. #hentbol #hentbolhaber #izmir #hentbolgüzeldir #hentbolgüzeldir #hentbolpaylaştıkçagüzeldir #handballweek

A post shared by HentbolHaber.Net (@hentbolhaber) on

Bakmadan Geçme