Kastamonu’da Mogensen tamam!

hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün, Danimarkalı Antrenör Claus Mogensen ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi. 49 yaşındaki teknik adam, sürpriz bir gelişme yaşanmadığı takdirde gelecek sezon Kastamonu Belediyespor'u çalıştıracak.

hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün, Danimarkalı Antrenör Claus Mogensen ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi. 49 yaşındaki teknik adam, sürpriz bir gelişme yaşanmadığı takdirde gelecek sezon Kastamonu Belediyespor’u çalıştıracak.

Teknik adamlık kariyerine Horsens’de başlayan Mogensen, Skanderborg, Aarhus, Byasen, Kobenhavn takımlarını çalıştırdı. Mogensen, 2016 yılından bu yana Kobenhavn’ı çalıştırıyordu.

Sporculuk kariyerinde Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nı kaldıran Mogensen; teknik adamlık kariyerinde ise Byasen ile –eski adıyla- Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda yarı final ve çeyrek final başarıları yakaladı. Danimarkalı çalıştırıcı Norveç’te iki kez yılın antrenörü seçildi.

KASTAMONU’DAKİ İKİNCİ DANİMARKALI ANTRENÖR
Claus Mogensen, Kastamonu Belediyespor’daki ikinci Danimarkalı antrenör olacak. Daha önce Danimarkalı Antrenör Helle Thomsen da Kastamonu Belediyespor’u çalıştırmıştı.

 

Bakmadan Geçme