Kemalpaşa ATA tek sayı farkla

Kadınlar 1.Ligi 6.Hafta maçında Kemalpaşa ATA GSK, Metropol Spor Kulübünü ağırladı.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar 1.Ligi 6.haftasında Kemalpaşa ATA GSK, Serdar Yereli Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Ankara temsilcisi Metropol Spor Kulübünü ağırladı.

Mücadelenin ilk yarısında üstün olarak tarak ev sahibi ekip idi. İlk 10 dakika 8:5 Kemalpaşa ATA GSK’nın üstünlüğü ile geçilirken, aradaki farkı ev sahibi ekip açtı. 20.dakika geride kaldığında ise skor 17:11 İzmir ekibi lehine idi. İlk devrenin bitimine 7 dakika kale Metropol Spor Kulübü toparlandı ve oyunda dengeyi kurdu. Kalesinden daha fazla top çıkan İzmir ekibi ilk yarıyı 20:17 önde kapadı.

İkinci yarı başabaş başladı. Kemalpaşa ATA GSK aradaki farkın kapanmasına izin vermezken skoru 4-5 sayı önde götürdü. Maçın 47.dakikası içerisinde Neslihan Çalışkan’ın rakibine yapmış olduğu müdahale sonrası kırmızı kartla oyun dışında kalması müsabakada ki dengeleri bozdu. Metropol Spor Kulübü oyunda dengeyi kurdu ve aradaki farkı azalttı. Maçın 54.dakikası içerisinde ise Kemalpaşa ATA GSK oyuncusu Sevim Uslu, 3. 2dakika zaman cezasını aldı ve oyun dışında kaldı. Son 5 dakikaya 32:29 ile önde giren ev sahibi oldu. Maçın son iki dakikasında skor 33:31 Kemalpaşa ATA GSK lehine oldu. Maçın sonunda da 34:33 ile gülen Kemalpaşa ATA GSK oldu.

Metropol Spor Kulübü, Kemalpaşa ATA GSK YA tek sayı farkla mağlup oldu. Detaylar www.hentbolhaber.net te #hentbol #handball #hentbolhaber

HentbolHaber.Net (@hentbolhaber) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()




Bakmadan Geçme