Konyaaltı Belediyespor’un planı ortaya çıktı

Hentbol Kadınlar Süper Ligini 8.sırada tamamlayan Konyaaltı Belediyespor’un Avrupa inancı devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne bu sezon katılan Konyaaltı Belediyespor, ligde kalmanın hedefinde idi.

Ligde ilk hedefini gerçekleştiren Konyaaltı Belediyespor, Yalıkavak Spor Kulübü müsabakasında ise sürpriz bir sonuca imza atarak, Yalıkavak’a şampiyonluk yolunda çelme takmış idi.

Bu müsabaka sonrası Konyaaltı Belediyespor’un planı ortaya çıktı. Konyaaltı Belediyespor, Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası yarı finalinde İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Eğer İzmir Büyükşehir’i elediği takdirde (Kastamonu Belediyespor’un şampiyon olmasından dolayı) Konyaaltı Belediyespor, ilk sezonunda ülkemizi Avrupa arenasında temsil etme hakkını elde edecek.

Başantrenör Birol Ünsal ve yönetimin bu konuda planlamalar yaparak, Yalıkavak maçına çıktıkları ve galibiyete odaklandıkları öğrenildi. 

Konyaaltı Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında 19 Mayıs’ta İzmir’de karşılaşacak. Rövanş karşılaşması ise 23 Mayıs’ta Antalya’da oynanacak.

 

 

Bakmadan Geçme