Maliye Milli Piyango bu değil!

Yazarımız Mehmet İhsan Doğan, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Maliye Milli Piyango SK arasındaki maçı yorumladı.

Maliye Milli Piyango bu değil!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İki Ankara takımı Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Maliye Piyango karşılaştı cumartesi günü. 

Geçen haftalarda izlediğim maçlarına göre güzel bir hentbol seyredecek, başa baş, denk güçler kozlarını paylaşacaktı, ama öyle olmadı.

Çok iyi başladı maç. 1-0, 2-0 Belediye önde, 2-2, 3-2 Piyango önde. Böyle geldik 15’inci dakikaya ve Maliye Piyango küstü, oynamaz oldu. İlk yarı bittiğinde B.B. Ankaraspor’un 4 farklı üstünlüğü vardı.

İkinci yarıya B.B. Ankaraspor Alican’ın iki golüyle başlayınca fark bir anda 6 oldu. Sonra Alp Eren devreye girdi. Üç buçuk dakikada 4 gol attı, farkı üçe indirdi ama! İşte o “Ama” var ya, maçın sırrı orada! Maliye Piyango bu maçı istemedi. 

B.B. Ankaraspor dersini iyi çalışmış. Ne yapacağını, nasıl yapacağını biliyordu. 5-0+1’le Halil İbrahim’i kilitlediler sonuca gittiler. Alican’la Pavlo altışar, Eldar 5 gol atınca…

Yazının başlığında olduğu gibi: Maliye Piyango bu değil. Coşkun’un kabul günüydü sanırım. O, 9-10 gol atan Doruk 2 golde, markajdan kurtulamayan Halil İbrahim 4 golde kalınca, Alp Eren’in 7 golü yetmedi maçı kazanmaya.

Yine de iki takıma da teşekkürler. Umduğum gibi iyi hentbol izledik. Oyunu çirkinleştirmediler. 

Bir de Sevgili Mahire Sevim hocamı, çocukluk arkadaşım Zonguldak’ın en iyi basketbolcularından Sevgili Burhan Gülcü’yü gördüm ki o bile yeter.    




Bakmadan Geçme