Mesut Ilgın: 'Play-off maçlarında çok zorlu karşılaşmalar bizi bekliyor'

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü'nün Başantrenörü Mesut Ilgın, Köyceğiz Belediyespor galibiyetini değerlendirdi.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 21.Haftasında Beykoz Belediye Spor Kulübü, Çamlıca Spor Salonunda Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübünü ağırladı.

İlk yarıyı ev sahibi takım 16-13 tamamlarken maç sonunda da  34-28 skorluk galibiyet aldı.

Ligde birinci sırada olmayı sürdüren Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nün Başantrenörü Mesut Ilgın, galibiyet ile ilgili düşüncelerini hentbolhaber.net’e aktardı.

Ilgın’ın sözleri şu şekilde:

“Köyceğiz Belediyespor’un sakat oyuncuları olduğundan dolayı eksik kadro ile geldiler. Çok geniş ve zengin oyuncu kadroları mevcut. Bu maçta çok fazla zorlanmadık; ancak play-offlarda da rakibimiz oldukları için o maçlarda zorlanacağımızı söyleyebilirim. Play-off eşleşmelerinde tam kadro ile geldiklerinde o maçın çok zorlu ve hentbol adına da keyifli geçeceğini söyleyebilirim. Önümüzdeki Beşiktaş Yurtbay Seramik maçında da galibiyet hedefliyoruz. Kendi saha ve seyircisi önünde oynayacaklar. Kendi adımıza söyleyebilirim ki sıralamayı pek etkilemeyecek.” dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj da gönderen Mesut Ilgın, “Hentbol Ailesinin Ramazan Bayramı’nı kutlarım. Herkese sağlık ve multluluk dolu bir bayram olmasını temenni ederim” dedi.

 

Bakmadan Geçme