Murat Bilge: “Henüz lige hazır değiliz”

Erkekler Süper Ligi 2.hafta maçında Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü’nü deplasmanda mağlup eden Spor Toto SK’da Başantrenör Murat Bilge, Nilüfer Belediyesi SK maçını değerlendirdi.

CEMAL GÖRKEM ERİM/ HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi ilk iki haftasından galibiyet ile ayrılan Spor Toto Spor Kulübü’nde başantrenör Murat Bilge, takımının iki haftadır galip gelmesine rağmen daha hazır olmadıklarını dile getirdi.

Sistemli çalışması ve objektifliği ile ön plana çıkan teknik adam Murat Bilge, “Hentbol için çok önemli bir sezonda biz de Spor Toto Hentbol Takımı olarak elimizden geldiğince kaliteyi artırmaya çalışıyoruz. Henüz lige hazır değiliz. Rotasyonel oyun anlayışımız ve farklı savunma türlerini sahaya yansıtma noktasında eksiklerimiz var. En kısa sürede bu taktiksel eksikliklerimizi kondisyonel gerekliliklerle tamamlayarak hayal ettiğimiz kurguyu sahaya yansıtmaya çalışacağız” dedi.

Spor Toto SK ligin ilk hafta maçında Güneysu Spor Kulübü 29-23 mağlup ederken, Nilüfer Belediyesi Spor Kulübünü de 24-25 mağlup ederek ikide iki yapmayı başardı.

Bakmadan Geçme