Muratpaşa’dan 5 İmza

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin son 2 sezon şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, Milli Takım Müsabakalarının bitmesinin ardından transfere hızlı bir başlangıç yaptı.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi son 2 sezon şampiyonu Muratpaşa Belediyespor Hentbol Takımı, transfer atağına geçti. Kırmızı-siyahlı ekip dış transfer’de Milli Takım’da da görev yapan Üsküdar Belediyesi’nden 25 yaşındaki sol oyun kurucu Betül Yılmaz ve 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yasemin Şahin ile 1 yıllık sözleşmeimzaladı. Son şampiyon iç transferde de takım kaptanı Serpilİskenderoğlu, Diğdem Hoşgör ve Nur Ceren Akgün’ün sözleşmelerini 1 yıldaha uzattı.

Haber

Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kazancı, yeni sezonda MuratpaşaBelediyespor Bayan Hentbol takımının yarıştığı tüm kupalardaşampiyonluk hedeflediklerini belirtti. Hentbol Bayan Milli Takım’da dagörev yapan iki oyuncu Betül ve Yasemin’i kadrolarına dahil ettiklerinibelirten Kazancı;"MilliTakımda görev alan oyuncuları transfer ederek takımımızıgüçlendiriyoruz. Mevcut kadromuzun iskeletini koruyarak, aksayanbölgelere güçlü transferler yapıyoruz"diye konuştu.

Kaynak: İHA

Bakmadan Geçme