Mustafa Babacan: “Hedefimizi gerçekleştirdik”

Antalyaspor Başantrenörü Mustafa Babacan’dan açıklama: 'Ligi istediğimiz yerde bitirdik '

TUĞBA AKKESEN/ HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi, 25. Haftasında Hatay Spor Kulübü, Antalya Spor Kulübü’nü kendi evinde ağırladı. Antalyaspor 32-35 skor ile kazanarak sahadan galip ayrıldı.

Takımının galibiyet almasını, hentbolhaber.net’e değerlendiren başarılı antrenör Mustafa Babacan şunları söyledi:

“Sezonun son maçı olan Hatay Spor maçı bizim için çok güzeldi. İyi bir şekilde mücadele ettik. Çok fazla sakat oyuncumuz olmasına rağmen, oyuncularım çok iyi mücadele gösterdiler. Ligi istediğimiz yerde bitirdik. Sezon başında ligi, bitirebildiğimiz en üst sıralarda bitirmeyi hedeflemiştik. Bu hedefimizi de gerçekleştirdik. Avrupa Kupalarına katılmayı da isterdik. Ancak rotasyonlu genç oyuncularımızla mücadele etmemiz, aldığımız cezalar bu durumu etkiledi. Gitmek istediğimiz Avrupa Kupalarına bu yıl katılım gösteremeyeceğiz. Bizim tek hedefimiz genç oyuncuları hentbole kazandırmaktır. Amacımız hentbolu sistemli oynamayı sürdürmektir. Lig, bu yıl bizim için çok iyi geçti. Önümüzdeki sezonda da alt yapımızda yetişen oyuncularımızı A takıma kazandırarak, başarımızı sürdürmek istiyoruz.”

Antalyaspor, ligde oynamış oldukları 22 maçtan, 11 galibiyet, 1 beraberlik, 10 mağlubiyet alarak toplamda 23 puan ile ligde yedinci sırada yer almaktadır.

Bakmadan Geçme