'Üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz'

Hentbolhaber.Net Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yılmaz Acar Davut'un hazırlayıp sunduğu Hafta Ortası programının konuğu Kadınlar 1. Lig'de mücadele eden Beta Transformatör Adasokağı SK Antrenörü Nesimi Dağdoğan oldu.

> Tuğba Akkesen/ hentbolhaber.net

Hentbolhaber.Net Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yılmaz Acar Davut’un hazırlayıp sunduğu Hafta Ortası programının konuğu Kadınlar 1. Lig’de mücadele eden Beta Transformatör Adasokağı SK Antrenörü Nesimi Dağdoğan oldu.

Adasokağı SK Antrenörü Nesimi Dağdoğan, kulüp hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Takımın hikayesini ve hedeflerini paylaşan Dağdoğan, Adasokağı Bir Başarı Hikayesi filminin galası hakkında da düşüncelerini paylaştı.

Yayını izlemek için tıklayabilirsiniz: https://youtu.be/c6QiseB2UMA

MİSYONUMUZ KENDİ YETİŞTİRDİĞİMİZ SPORCULARLA OYNAMAKTIR”

Dağdoğan, Adasokağı’nın hikayesini şu ifadelerle aktardı: “2014 yılında Ada Sokağı Ortaokulu’na tayin oldum. Orada bir kız takımı oluşturdum. Oluşturduğum takım ikinci yılında Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Üçüncü yılında da Türkiye Şampiyonluğu elde etti.  2016 yılında takımı kulüpleştirdik. Kulübü kurduktan sonra bölgesel ligden giriş yaparak sırasıyla ikinci lig,  iki yıldır da birinci ligde devam etmekteyiz. Bizim misyonumuz kendi yetiştirdiğimiz sporcularımız ile oynamaktır. Hedefimiz Süper Lige çıkmaktır. Üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz.”

“PES ETMEMEYİ ÖĞRENDİM, YILMADIK, ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİK”
Nesimi Dağdoğan, Adasokağı’nın yolcuğunda inanmanın ve pes etmemenin önemini şu sözlerle vurguladı: “Öncelikle ben inandım. Planlarımı anlatınca herkes inandı. Güvendi. Bütün kız oyuncularımı küçük bir aracıma bindirerek Çukurova Üniversitesine götürdüm. Biz buralara geleceğiz dedim. Tek tek başardık. Pes etmemeyi öğrendim. Çok fazla sorunla karşılaştık. Ancak yılmadık. Çalışmaya devam ediyoruz. Yeni federasyon başkanımız Uğur Kılıç galamıza katıldı. Düşüncelerimizi ve projelerimizi anlattık. Daha adaletli bir yönetim olacağına inancımız sonsuzdur. Hentbol branşımızıçok daha iyi yerlere getirmek istiyoruz.”

Bakmadan Geçme