Nilüfer Belediyespor Prestij Kazandı

Sezon hazırlıklarını Kanjize 2013 Hentbol turnuvasına katılarak devam eden Bursa Nilüfer Belediyespor, yurda döndü.

Katılmış oldukları turnuvada ve turnuva öncesi birçok Avrupa Kulübü ile maç yapma fırsatı yakalayan Nilüfer Belediyespor, hem sezona hem de Avrupa Kupası müsabakasına tam hazır olmak istiyor.


Antrenör Fatih Işık
, Turnuva öncesi 3 tane hazırlık maçı oynadıkarını ve ardından da Kanjize Kupasında zorlu ekiplerle mücadele ettiklerini belirtti.

Turnuvada Hırvatistan Lig İkincisi Nexe ile ilk maçını oynayan ve müsabakadan 30-27 mağlup ayrılan  Nilüfer Belediyespor, grupta ki son maçında Slovenya Şampiyonu RK Gorenje HaberVelenje‘ye 37-26 kaybetti. Turnuva da B Grubunda 3.olan Bursa Nilüfer Belediyespor, statü gereği turnuva 5.6.’lık müsabakasında Bahreyn Milli Takımı ile karşılaştı ve bu müsabakada da 26-24 mağlup olarak turnuva 6.sı oldu. 

Gorenje Velenje Turnuvayı şampiyon olarak bitirirken, Nilüfer Belediyespor hazırlık turnuvasını iyi değerlendirmiş oldu.

Işık açıklamalarında , "Turnuva da tüm oyuncularıma şans verme zamanım oldu. Kadro olarak şuan %40 larda hazır olduğumuzu söyleyebilirim. İlerleyen zamanlarda ekip olarak hazır olacağız. Önümüzde Nilüfer Cup organizasyonumuz var. Burada ki müsabakalarda da eksikliklerimizi giderme şansı yakalaycağız. Turnuvaya Anafen Koleji , Mersin Hentbol kulüpleri katılmakta. Antalyaspor’da katılacaktı ama son dakika değişikliği oldu planlarında."dedi.

Işık, "Kanjize Kupasında Avrupa Şampiyonlar Liginde mücadele edecek ekipler ile oynadık. Nilüfer Belediyespor markasını ve imajını, Türk Hentbolunu tanıtmaya yönelik faaliyetlerimiz oldu. Turnuvada sonuçlar iyi olmaya bilir. Ancak önemli olan takım birlikteliğini , olgusunu yaratabilmekti. İyi yoldayız. Takımımda herşey daha iyi olacak. Her bir maçtan bir öncekine göre daha fazla mücadele eden , oyundan kopmayan bir ekip karşımıza çıkıyor. Önemli olan her oyucumun şans bulması idi. Gitgide performansımız artacak" diyerek sözlerini noktaladı.
 

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

 

Bakmadan Geçme