Ormanspor’dan “Mutlu” hamlesi

Eskişehir Ormanspor, prensipte anlaştığı Nilüfer Belediye Spor Kulübü'nden orta oyun kurucu Ramazan Mutlu ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

HENTBOLHABER.NET – Nilüfer Belediyespor’dan transfer edilen Ramazan Mutlu, Başkan Recep Temel’in de katıldığı törenle sözleşmeye imza attı.

Özellikle Başantrenör Fatih Işık’ın kadroda görmek istediği Ramazan Mutlu, bu isteği kırmadı.

Ramazan Mutlu, 1995 yılında  Bulgaristan’da doğdu. Hentbole 2007 yılında Nilüfer Belediyesi Spor Kulübünde başlayan ve kariyerine Nilfüer Belediyespor’da devam eden Ramazan Mutlu,  özellikle son iki sezondur 9 metreden yaptığı atışlar ile rakip kalecileri oldukça zorladı. Oyun içi pas organizasyonunda etkili olması  ile öne çıkan Ramazan Mutlu, 2020/21 sezonunu 108 golle tamamladı.

Haber

Ramazan Mutlu  imza sonrasında ”Nilüfer Belediyesi’nde on dört yıl oynadıktan sonra yeni ve güzel bir başlangıç olarak, iddialı olan Eskişehir Ormanspor’u gelmek beni mutlu etti. Nilüfer Belediye’nin bana kattıkları asla unutulmaz bunun içinde müteşekkirim. Fatih hocamla yeniden çalışmak gayet güzel. Önümüzdeki sezon hedeflerimiz belli. Arzumuz isteğimiz mutlu sona ulaşmak olacak.” şeklinde konuştu.

Hentbol’un En’lerini sizlerin oyları belirliyor

Bakmadan Geçme