ÖZCAN: 'Maçı kazandığımız için mutluyuz'

Yalıkavak Spor Kulübü Antrenörü Kıvanç Özcan, Üsküdar deplasmanında aldıkları galibiyeti değerlendirdi.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET –  Hentbol Kadınlar Süper Ligi 16. Hafta mücadelesinde Üsküdar Belediye Spor Kulübü evinde Yalıkavak Spor’u ağırladı.  Çamlıca Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk devresi 13-15 Yalıkavak Spor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Maç sonunda sahadan 27-30 galibiyet ile ayrılan taraf misafir takım Yalıkavak Spor Kulübü oldu.

Antrenör Kıvanç Özcan takımının Üsküdar Belediye Spor karşısında almış olduğu 27-30 galibiyet hakkında şunları ifade etti: “Maçın başlangıcında çok iyi oyun sergilediğimizi düşünmüyorum. Bunun iki temel faktörü var. Çok uzun zamandır maç oynamadık. Lig fikstüründe araların olmasından kaynaklı olarak maç temposunu öncelikle yakalayamadık. Savunmada bugün başarılıydık. Hücumda ise çok etkili değildik. Çabuk oynayalım derken basit hatalar yaptık. İlerleyen zamanlarda daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Maçı kazandığımız için mutluyuz.”

“KONYAALTI BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLAYACAĞIZ”

Özcan: “Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nü de tebrik etmek istiyorum. Çok iyi mücadele sergilediler. Önümüzde Konyaaltı Belediye Spor Kulübü ile maçımız var. Hazırlıklarımıza pazartesiden itibaren başlayacağız. Kazanmak istiyoruz.”

Yalıkavak Spor’un,  Üsküdar Belediye Spor Kulübü maçında en skorer oyuncusu 12 gol ile Yasemin Şahin olurken, Üsküdar Belediyespor Kulübü’nün en skorer oyuncusu da 9 gol ile Edanur Arslan oldu.

Bakmadan Geçme