Pınar Ünlü Hatipoğlu: 'Tüm duyguları aynı anda yaşıyoruz'

EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final4 organizasyonunda görevlendirilen Türkiye'nin Uluslararası Kadın Hakemleri Pinar Ünlü Hatipoğlu – Mehtap Şimşek hakem ikilisinin duygularını, düşüncelerini sizler için hazırladık.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- Türkiye’nin Uluslararası Kadın Hakemleri Pınar Ünlü Hatipoğlu – Mehtap Şimşek hakem ikilisi, EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final4 organizasyonunda görevlendirildi.

EHF’den yapılan açıklamada; Pınar Ünlü Hatipoğlu ile Mehtap Şimşek, 4 Haziran Pazar günü EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi 3.’lük ve 4’lük müsabakasında görev yapacaklar. Ülkemizin gururu olan kadın hakemlerimiz hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundular.

Pınar Ünlü Hatipoğlu,  hakem ortağı Mehtap Şimşek ile gösterdikleri performansla 2003 yılında EHF kokartı almaya hak kazandı.

Hatipoğlu; Avrupa Kupası, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi grup müsabakaları da olmak üzere 500’den fazla uluslararası karşılaşmada hakem ortağı Şimşek ile düdük çaldı.

“Maça Çıkmadan Önce Sporcular Bizleri Tebrik Etti”

Başarılı hakemimiz Pınar Ünlü Hatipoğlu’nun açıklamaları şu şekilde: “Tüm duyguları aynı anda yaşıyoruz.EHF tarafından görevimiz açıklandıktan sonra  Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübünün ve Kastamonu Belediyesi Spor Kulübünün maçında görevliydik. Maça çıkarken çok ilginç bir an yaşadık. Tüm oyuncular gelip bizleri tebrik ettiler. Ben ilk defa bu durumu yaşıyorum. Müthiş bir gurur verici andı. Sporcuların bunu düşünüp gelmesi bizleri çok mutlu etti. Konyaaltı Belediyesi şampiyon olup kupayı aldığı zaman bizim de tüylerimiz diken diken oldu. Türk hentbolu başarılı yerlere gelmeye devam ediyor. Hakem olarak bizler de hizmet vermeye devam ediyoruz. Genç sporculara da tavsiyem; her şeyin başı çok çalışmak. Çalışmaya devam etsinler, hiçbir zaman ben oldum demesinler.”

 

Bakmadan Geçme