Selim Karaağaçlı: 'Tüm müsabakalarda galibiyet almayı hedefliyoruz'

Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Trabzon  Büyükşehir Belediyespor takımının antrenörü Selim Karaağaçlı hentbolhaber.net'e özel değerlendirmelerde bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya sezonununkalan haftalarında galibiyet hedefi ile mücadele edecek Trabzon Büyükşehir Belediyespor, aynı zamanda Küçük Erkeklerde de Türkiye Şampiyonu olarak altyapının önemine dikkat çekiyor.

Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonasında da şampiyon olan Trabzon  Büyükşehir Belediyespor takımının antrenörü Selim Karaağaçlı hentbolhaber.net’e özel değerlendirmelerde bulundu.

Karaağaçlı, “Ligi bitiriyoruz; ancak asıl hedefimiz küçükler ve yıldızlar olduğundan dolayı çalışmaya devam ediyoruz. Trabzon takımı nicelik olarak ligde istediği sırada değil.  Nitelik olarak ise Türk hentboluna hizmet edebilmek adına eski haline geri döndü. Bir üretim fabrikası gibi bütün milli takımlara oyuncu gönderiyoruz. Ligin en kritik haftalarında olduğumuz şu günlerde bile 6 oyuncumuzu milli takıma gönderdik. En kaliteli oyuncumuzu ligin ortasında Avrupa’ya gönderdik. Küçükler Türkiye Şampiyonasında birinci olduk. Geçen yıl üç Türkiye finali oynamıştık; ancak kazanamamıştık. Bu yıl küçük altyapılardaki ilk finalimizde şampiyon olduk. Amacımız Türk hentboluna katkı sağlayabilmek. Başarılı bir şekilde hizmet edebilmek adına çok çalışmaya devam ediyoruz. Bu amacımızı gerçekleştirebilmek adına da Süper Ligde kalmamız gerekli. Oyuncuların Süper Lig deneyimi ne kadar fazla olursa o kadar fazla milli takımlara daha çok katılım sağlıyorlar. Tüm müsabakalarda galibiyet alabilmek için çalışıyoruz. Yarın oynayacak olduğumuz MKE Ankaragücü maçında da galibiyet almayı hedefliyoruz.”

Bakmadan Geçme