Serdar Eler: 'Play-off Müsabakalarının çekişmeli Geçmesi, Hentbol adına sevindirici'

Yenimahalle Belediyespor'da Serdar Eler, bugün oynanacak olan Play-Off 1.Tur müsabakası öncesi avantajlı olduklarını dile getirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- Kadınlar Hentbol Süper Ligi play-off ‘un birinci karşılaşmasında Yenimahalle Belediye Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü karşılaştı. İlk devre Yenimahalle Belediye Spor Kulübü’nün 17-15 skorluk üstünlüğü ile geçti. İkinci yarıda da her iki takım çekişmeli mücadelesini sürdürdü. Maçın sonunda avantaj elde takım; 28-27 skorluk galibiyeti ile Yenimahalle Belediye Spor Kulübü oldu.

Yenimahalle Belediye Spor Kulübünün Başantrenörü Serdar Eler, hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulundu.

Eler’in ifadeleri şu şekilde: “İlk maçta kendi evimizde seyir zevki son derece yüksek güzel bir hentbol oynandı. Çok değerli oyuncuların yer aldığı İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’ne karşılık galibiyet aldığımız için mutluyuz. Play-off müsabakalarında çekişmeli mücadelenin geçmesi hentbol adına da oldukça sevindirici. İlk maçın avantajı vardır; ancak rakibimizin her zaman farkındayız. İkinci maçta da(bugün) galibiyet almayı hedefliyoruz.”

Yenimahalle Belediyespor, bugün 16.30’da Celal atik Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak.

Bakmadan Geçme