Serdar Seymen :'Oyuncularımın karakteri maçın kaderini belirledi'

HDI Türkiye Kupası'nın ilk finalisti olan Spor Toto Spor Kulübü’nün antrenörü Serdar Seymen galibiyeti  hentbolhaber.net'e değerlendirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü finallerinde Süper Lig şampiyonu Beşiktaş Spor Kulübü ile karşılaşan Spor Toto Spor Kulübü ilk finalist olan ekip oldu.

Normal sürenin 27-27 berabere bitmesinin ardından maç uzatmalara kaldı.  İlk uzatma bölümüde berabere biterken maçın sonucu 2. uzatma bölümüne kalmış oldu. Spor Toto 2. uzatma bölümünün sonucunda maçı 37-39 ile kazandı ve HDI Türkiye Kupası’nın ilk finalisti oldu.

Uzatmalar sonunda galibiyet kazanan Spor Toto Spor Kulübü deneyimli antrenörü Serdar Seymen kazanmış oldukları maçı  hentbolhaber.net’e değerlendirdi.

Seymen, “Kazandığımız için mutluyuz. Ancak maçın sonunda yine sakat oyuncularımız oldu. Son maçımız kaldı ancak her iki takım oyuncuları da çok yoruldu. Final maçı o yüzden zor geçecek. Önümüze bakıp, final maçında da galibiyet alarak kupaya ulaşmak istiyoruz. Maçın geneline baktığımızda çok inişli- çıkışlı mücadeleler sergilendi. Şans golleri görüldü. Kaleciye çarpıp, gol olduğunu gördük. Saha içinde tüm oyuncularımı oynatmaya çaba gösterdik.”

“Oyuncularımın maçı kazanmaya yönelik isteği göz doldurdu”

“Bu maçta oyuncularım inanılmaz bir başarı gösterdi. Oyuncularımın kazanmaya yönelik inanılmaz çabası ve hırsı maçın sonucunu etkileyen unsurlardan birisiydi. Maçı kazanmaya yönelik istekleri göz doldurucuydu. Her birini yürekten kutluyorum. Azimleri ve heyecanları takdirlikti. Her bir oyuncum, sahada büyük bir mücadele ortaya koyarak, maçın kazananı oldular. Her birine teşekkür ederim.” dedi.

 

Bakmadan Geçme