Sırbistan, Türkiye’ye gol atma dersi verdi!

Bilindiği gibi Kadın Hentbol Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde ilk maçında Sırbistan’a deplasmanda 36-27 mağlup olmuştu.

ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET – Avrupa Hentbol Federasyonu(EHF)’nun resmi internet sitesinde bu maçla ilgili atılan “Serbia give Turkey a lesson in goalscoring ( Sırbistan Türkiye’ye gol atma dersi verdi) ” başlığı tartışmaları da beraberinde getirdi.

Hentbolhaber.Net’in ilgiyle izlenen Hafta Ortası programında bu konu gündeme geldi.

Programın moderatörü Yılmaz Acar Davutoğlu’nun konu ile ilgili sorusunu yanıtlayan hentbol antrenörü ve program yorumcusu  Gürcan Budakçı bu başlığın kabul edilemez olduğunu ifade ederek, “Ülkemizde Hentbolu yöneten THF, bir maçın ardından A Kulübü B Kulübüne gol atma dersi şeklinde resmi sitesinde bir başlık atsa acaba ne düşünürüz. Milli Takımımızın aldığı mağlubiyetin ardından bu başlık beni çok üzdü. EHF gibi kuruluşun, resmi yayın organında böyle bir başlık olamaz. Bu duruma mutlaka tepki gösterilmesi gerekiyor. Gerekli başvuruların yapılarak bu durumun düzeltmesi şart”diyerek tepkisini dile getirdi.

İşte o başlık:

Haber

Bakmadan Geçme