Spor Toto ve Yalıkavak’a zorlu rakipler

EHF Avrupa Ligi gruplarında yer almak için mücadele eden temsilcilerimiz Spor Toto SK ve Yalıkavak’a zorlu rakipler çıktı.

HENTBOLHABER.NET – EHF Avrupa Ligi’nde Erkeklerde Spor Toto SK, Kadınlarda ise Yalıkavak SK mücadele edecek.

Avrupa Hentbol Federasyonu’nun (EHF) Viyana’da ki ofisinde gerçekleştirilen kura çekiminde temsilcilerimize zorlu rakipler çıktı.

Erkekler EHF Avrupa Ligi’nde  2021-22 sezonunda 52 takım mücadele edecek.  İlk turdan başlayacak olan Spor Toto Spor Kulübü’nün Avrupa mesaisi, 28-29 Ağustos’ta oynanacak olan ilk müsabakalar ile başlayacak. Rövanş karşılaşması ise 4-5 Eylül’de oynanacak. 

Bugün gerçekleşen kura ile Spor Toto SK’nın rakibi Alman Ekibi Rhein-Neckar Löwen oldu. Temsilcimiz ilk maçını Almanya’da 28-29 Ağustos tarihinde oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 4-5 Eylül’de.

Yalıkavak’a Macar rakip

EHF Avrupa Kadınlar Ligi’nde 2021-22 sezonunda 39 takım mücadele edecek. Yalıkavak SK ilk maçını 16/17 Ekim 2021 oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 23/24 Ekim oynanacak.

Bugün gerçekleşen kura çekimi ile temsilcimize Macar ekibi MTK Budapest çıktı. İlk maçını Bodrum’da oynayacak temsilcimiz rövanş karşılaşmasında Macaristan’da mücadele edecek.

Temsilcimiz bu Tur’u geçtiği takdirde Danimarka temsilci Herning-Ikast Handbold ile gruplara kalmak için mücadele edecek.

 

Bakmadan Geçme