Türkiye Kupası’nın son sahibi İzmir Büyükşehir, finale uzanmak istiyor

Hentbol Türkiye Kupası Erkekler B grubu maçları 11-13 Mart tarihleri arasında İstanbul'da Müzahir Sille Spor Salonu'nda oynandı.

HENTBOLHABER.NET – Grup müsabakalarının ilk gününde Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşan İzmir B. Bld Spor Kulübü sahadan 42-30 skor galibiyet ile ayrıldı.

İkinci maçında Köyceğiz Belediyesi Spor Kulübü’nü 26-27 skor ile mağlup ederek namağlup şekilde B grubundan çıkarak, çeyrek finale ismini yazdıran taraf oldu.

İzmir B. Bld. Spor Kulübü Başantrenörü Müjdat Özcan Hentbolhaber.net’e düşüncelerini aktardı.

Özcan’ın ifadeleri şu şekilde: “Türkiye Kupası’nda finale kadar devam etmek istiyoruz. Takımdan gayet memnunum. Performans olarak da iyiyiz. Gözlemciler, yöneticimizi pozisyona itiraz etmiş olduğundan dolayı dışarı çıkarttı. Tatsız durumlar yaşadık. O sebepten ötürü memnun değiliz. Takımı da haliyle bu durum olumsuz etkilemiş oldu. Son saniyede atmış olduğumuz gol ile Köyceğiz Spor Kulübü takımını yendik. Sonuç olarak maçı kazandık. Mutluyuz.”

İzmir B. Bld. Spor Kulübü’nün Ümraniye Bld. Spor Kulübü karşısındaki kazanmış oldukları maçta atmış oldukları gol ile takıma katkı sunan isim 8 sayı ile Nevzat Kerem Direk olurken, 7 sayı ile Eyüp Orkun Söz maçtaki en skorer isimler oldu.

Gruptaki bir diğer oynamış oldukları Köyceğiz Spor Kulübü galibiyetinde de takımın kazanmasına katkı sunan isim 9 sayı ile Gökhan Örnek en skorer isim oldu.

Bakmadan Geçme