Üst Üste Beklenmedik Olumsuzluklar Yaşadık

Hentbol Bayanlar Süper Lig’inde mücadele eden Araç Belediyespor’un Yardımcı Antrenörü Cengiz Kesici, bu sezon takımın üst üste beklenmedik olumsuzluklar yaşadığını belirterek, “Buna rağmen oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösterdi” dedi.

Kesici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın puan sıralamasında9. olduğunu, takımı üst seviyelere taşımak için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını söyledi.

"Süper ligden kesinlikle düşme endişesi taşımıyoruz" diyen Kesici, şöyle konuştu:

"Çünküiçeride dört, dışarıda da üç maçımız daha var. Onlardan puançıkartacağımıza ve içerideki maçları da kazanacağımıza inanıyorum. Busezon takımımız üst üste beklenmedik olumsuzluklar yaşadı. Buna rağmenoyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösterdi. İl içinde ve dışında butakıma herkesin sahip çıkmasını istiyorum. Kastamonuspor’a da sahipçıkılmadı ve ligden düştü. Aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. Maddi katkısağlayamayanlar, gelsin maçlarımızı izlesinler. Deplasman maçlarınaözellikle gelsinler ve yalnız olmadığımızı bize hissettirsinler."

Takımlarının herhangi bir bütçe sıkıntısı yaşamadığını anlatan Cengiz Kesici, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Takımıngelirleri sadece bahis oyunlarından değil. Bunun yanında sponsorlukgelirlerimiz var. Bize sponsorluk sözü verenlerin yüzde 90’ı sözünüyerine getirdi. Şu an için maddi sıkıntı yaşamıyoruz. Ama Gençlik veSpor Bakanlığı, Valilik ve İl Özel İdareye yazdığımız belli rakamlarvar. Tabii, onlardan da destek bekliyoruz. Geçen yıl çok destekalamadık. Ancak bu yıl daha yüksek meblağlarda destek geleceğineinanıyorum. Bu paralarla takımımızın eksiklerini gidereceğiz."

Bakmadan Geçme