Zağnosspor’dan Şampiyonluk Açıklaması

Kulüp Başkanı Aksoy: “Ligdeki ilk yılımızda şampiyonluk, Avrupa kupalarında da zirvede yer almak için mücadele edeceğiz”

THF resmi açıklaması olmamasına rağmen , Gerekli şartları yerine getiren ve Hentbol Bayanlar Süper Liginde olması kesin olan Zağnos Bayan Hentbol Kulübü’nün başkanı Emre Aksoy, ligde ilk yıllarında şampiyonluk, Avrupa kupalarında da zirvede yer almak için mücadele edeceklerini söyledi.
Aksoy, 12 yeni transfer ile kadrolarını güçlendirdiklerini belirterek, "17 kişilik kadroyla lige hazırlanıyoruz. Bir transfer daha yaparak sayıyı 18’e çıkaracağız. Ligdeki ilk yılımızda şampiyonluk, Avrupa kupalarında da zirvede yer almak için mücadele edeceğiz" dedi.
İlerleyen zamanlardaki hedeflerinin güçlü bir altyapı kurmak olduğunu ifade eden Aksoy, şunları söyledi:"Süper Lig’e yükselmemiz Trabzon’da yaşayan gençler üzerinde heyecan yarattı. Spor yapmak isteyen gençleri cesaretlendirdi. Geleceğe dönük farklı hedeflerimiz de var. Bugün olmayabilir ama önümüzdeki aylar başlayacak altyapı harekatımız olacak. Geleceğin yerli sporcularını altyapımızdan çıkaracağız. Hem sporcuların hem de kulüplerin yeşerebilmesi için güçlü bir altyapı şart. Biz de bu adımları atarak hem kulübümüze iyi bir gelecek hem de Trabzon’daki gençlerin spor yapmalarına imkan sağla istiyoruz."

Bakmadan Geçme