• Haberler
  • 1. Lig
  • Adana'nın Hedefi Süper Lig: Seyhan Belediye Takviye Yapacak

Adana'nın Hedefi Süper Lig: Seyhan Belediye Takviye Yapacak

Hentbol Erkekler 1. Ligi A grubunda ilk devre tamamlandı. İlk devre sonunda grubu lider tamamlayan Seyhan Belediyespor'da Antrenör İsmail Tarakcı açıklamalarda bulundu.

Hentbol Erkekler 1. Ligi A grubunda ilk devre tamamlandı. Tamamlanan ilk devre maçlarının sonunda A grubunda 6 maçta 6 galibiyet alarak 12 puanı bulunan Seyhan Belediyespor birinci sırada yer aldı.

Rize Güneysu ise 10 puanla devreyi ikinci, Giresunspor 8 puanla üçüncü, Tokat Hentbol 5 puanla dördüncü, Van Erek Beş Yıldız 4 puanla beşinci, Yozgat Belediye Bozok 2 puanla altıncı ve Sivas Gençlik 1 puanla yedinci sırada ilk devreyi noktaladı.

Adana'nın Hedefi Süper Lig: Seyhan Belediye Takviye Yapacak

‘Devre Arası Takviye Yapacağız’

Seyhan Belediyespor Antrenörü İsmail Tarakcı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yeni bir takımız. Sezon başı kurulduk, rotasyonumuz oldukça dar. Adana’da ikamet eden oyuncularımızla anlaşamayınca dışarıdan 6 oyuncuyla anlaştık. Hepsi de Süper Lig tecrübeli oyuncular. Tek sıkıntımız maçtan maça gelmeleri. Devre arası iki üç takviye yaparak rotasyonu da güçlendirmek istiyoruz.”

‘Hedefimiz Süper Lig’

Tarakcı şöyle sürdürdü: “Ligde tek rakibimiz var Güneysu. İlk maçta rakibimizle Rize’de karşılaştık. İlk yarıyı Geride kapatmamıza rağmen maçı kazandık. İkinci maçta kendi evimizde oynayacağımız için daha avantajlı bir fikstürümüz olduğunu söyleyebilirim. Kulübümüz, yönetimimiz, sporcularımız Süper Ligi çok istiyor. Bizler de bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz önce Dörtlü Finaller ardından Süper Lig” dedi.

Bakmadan Geçme