Beykoz Belediyespor - Beşiktaş Safi Çimento: 31-32

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali Beykoz Belediyespor - Beşiktaş Safi Çimento mücadelesi ile başladı. Beykoz Belediyespor - Beşiktaş Safi Çimento müsabaka sonucu: 31-32. Detaylar Haberimizde.

İlk 5 dakika geçildiğinde salonda Burak Turan  fırtınası vardı. Üst üste kurtarışları ile Beşiktaş’a geçit vermeyen Turan, takımının 5:0’lık seri yakalamasını sağladı. 10.dakika Beykoz’un muhteşem kaleci performansı ile geçildi ve skor 7:2 Beykoz Belediyespor lehine oldu.

Burak Turan kurtarışlarına devam ederken, Beşiktaş Safi Çimento’da gol atamama krizi yaşanıyordu. 15.dakika 9:4 ile geçildi. Beşiktaş bu dakikadan sonra biraz toparlanır gibi olsa da Burak Turan farkı devreye girdi. İlk yarı sonucunda 17:12 Beykoz Belediyespor üstünlüğü vardı.

İkinci devreye Beşiktaş hızlı başladı ve üst üste goller attı. Aradaki farkı azaltmaya başlayan Siyah-beyazlılara yine Burak Turan dur dedi. 40.dakika geçildiğinde 21:17 Beykoz Belediyespor’un üstünlüğü vardı.

40.dakikada Burak Turan 18. kurtarışa imza atarak şovuna devam etti. Eyüp Arda’nın üst üste golleri aradaki farkı azaltı. Beşiktaş’ın oyunda dengeyi kurması ile beraber aradaki fark 3 gole düştü ve 45.dakika 24:21’lik skor ile geçildi. Siyah-Beyazlılar bu dakikadan sonra Beykoz’un hatalarını iyi değerlendirdi ve aradaki farkı 48.dakikada kapadı.(24:23) Beykoz Belediyespor’da Mesut Ilgın mola alarak takımını toplamaya çalıştı. Beşiktaş 53.dakikada 28:28 eşitliği sağladı. Beşiktaş Safi Çimento’nun bu dakikalarda yüksek savunma yaparak Beykoz’un şutörlerini durdurmaya çalıştığı gözüktü.

Son 5 dakikaya 29-29 eşitlik ile girildi. Bu dakikalarda hatanın yapanın maçı kaybedeği anlarda her iki takımda tenik hatalar yaptı. Beşiktaş Safi Çimento öne geçme şansını değerlendiremezken, Beykoz Belediyespor'da Mesut Ilgın son dakikalarda takımına son kozlarını 58.dakikada aldığı mola ile paylaştı. Son dakikaya Beykoz 31:30 önde giren taraf oldu. Beşiktaş eşitliği sağlarken, Beykoz hücumdan boş döndü. Maçın son 15 saniyesi kala Beşiktaş'ta Oliver Roy Camino mola alarak takımına son hücum taktiğini anlattı. Maçın son saniyelerinde Beşiktaş Safi Çimento Eyüp Arda Yıldız ile gol bularak maçı 31-32 kazandı.

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda finale çıkan Beşiktaş Safi Çimento oldu.

Bakmadan Geçme