Fransa ve Danimarka Finalde Buluşuyor

Fransa ve Danimarka Finalde Buluşuyor: Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası EHF Euro 2024 Heyecanı Dorukta! Oynanan yarı final maçlarında muhteşem anlar yaşandı. Hentbol severler ekran başına kilitlendi.

EHF Euro 2024, Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda finalin adı belli oldu: Fransa ile Danimarka, Köln Lanxess Arena'da nefes kesen bir final mücadelesine hazırlanıyor.

Hentbolun mabedi sayılan Köln Lanxess Arena'da oynanan yarı final müsabakaları büyük bir heyecanla geçti. İlk maçta Fransa, tartışmalı bir gol ile uzatmalara götürdüğü mücadelede İsveç'i 34-30 mağlup ederek finale yükseldi. Diğer yarı finalde ise ev sahibi Almanya ile Danimarka arasındaki kapışma, Danimarka'nın oyun disiplini ve sabrıyla 26-29'lık skorla sonuçlandı ve Danimarka, finalde Fransa'nın rakibi oldu.

Final heyecanı, 28 Ocak 2024 Pazar günü TSİ 17.00'de gerçekleşecek olan 3.-4.'lük müsabakasıyla başlayacak. Ardından, TSİ 19.45'te oynanacak olan şampiyonluk maçıyla Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nın şampiyonu belli olacak.

Özellikle ev sahibi Almanya ile Danimarka arasındaki yarı finalde, 20 bin kişilik bir taraftar kitlesiyle atmosfer doruktaydı. Taraftarlar, müsabakaya olan katkılarıyla büyük bir etki yarattılar.

Hentbol ve sporseverler, EHF EURO 2024'de bu büyük finali ve 3.-4.'lük mücadelesini büyük bir heyecanla bekliyor. Şampiyonluğa giden bu heyecan dolu yolda, hentbolseverlerin gözleri Köln Lanxess Arena'da olacak.

Foto: EHF Euro

Bakmadan Geçme