Giresunspor'dan Tolga Erener'e Teşekkür!

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, yaptığı başarılı çalışmalarla kamuoyunun büyük takdirini kazanmaya devam ediyor.

Giresun’un her sorunuyla yakından ilgilenen, kendisine iletilen bütün talepleri ve istekleri bizzat kendisi takip ederek sonuçlandıran Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, mesaisinin büyük bölümünü Giresun’a daha fazla hizmet etmeye ayırırken, kültürden sanata, sosyal hayattan spora kadar şehrin tüm paydaşlarına da eşit mesafede yaklaşarak tam destek vermeye devam ediyor.

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener’in, Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde Giresun’u başarıyla temsil eden ve play-off oynamayı garantileyen Giresunspor’a da çok ciddi destekler verdiği ifade edildi.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi ekibi Görele Belediyespor'un Süper Lig'de yer alması ve aynı zamanda tarihinde ilk kez Avrupa Arenası'nda mücadele etmesinde de katkıları olan Erener, yaptığı çalışmalar ile Giresun halkının sevilen isimlerinden biri oldu.

Giresunspor Hentbol Takımı yetkilileri, Tolga Erener’e Giresunspor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Yeşil beyazlı kurmaylar, Giresun İleri Gazetesine özel yaptıkları açıklamada, “Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Tolga Erener, yeşil beyazlı ekibimize her konuda tam destek vermektedir. Sayın genel sekreterimize Giresunspor’umuza verdiği destekler dolayısıyla sizlerin aracılığıyla bir kez daha sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.

Bakmadan Geçme