• Haberler
  • Dünya Hentbolu
  • Sırbistan Milli Takımı, EHF Euro 2024'te Hayal Kırıklığı Yaşadı ve İstifayı Beraberinde Getirdi!

Sırbistan Milli Takımı, EHF Euro 2024'te Hayal Kırıklığı Yaşadı ve İstifayı Beraberinde Getirdi!

EHF Euro 2024, Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Almanya'da devam ederken, Grup müsabakalarında istediği sonucu alamayan Ülkeler, başarısızlığın nedenini araştırıyor, gerekli kararları alıyorlar. İşte bu Ülkelerden biri de Sırbistan. Detaylar Haberimizde!

Sırbistan Milli Takımı, EHF Euro 2024'te Hayal Kırıklığı Yaşadı ve İstifayı Beraberinde Getirdi!Kaynak: Ingrid Anderson Jensen

Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası EHF Euro 2024'te mücadele eden Sırbistan Milli Takımı, C Grubu'ndaki performansıyla dikkat çekti. Ancak, İzlanda ile 27-27 berabere kalan takım, Macaristan'a 27-28 ve Karadağ'a da 29-30 mağlup olarak beklenenin altında bir performans sergiledi.

Bu sonuçların ardından, Sırbistan Milli Takımı grup aşamasını 1 puanla tamamlayarak turnuvaya veda etti. Sırbistan Hentbol Federasyonu ve Milli Takım Başantrenörü İspanyol Antonio Gerona Salaet, başarısızlıkla sonuçlanan Şampiyona'nın ardından bir araya gelerek, önemli kararlar almak üzere görüşmelerde bulundu.

HandballWorld haber sitesinde yer alan açıklamalara göre, Antonio, federasyon yetkilileri ile yaptığı görüşmelerde, "Hedefimize ulaşamadık ve Sırbistan Hentbol Federasyonu'nun bundan sonraki her şey için yeni bir enerjiye ihtiyacı olduğu açıkça anlaşılır bir durum" dedi.

Sırbistan Milli Takımı, bu hayal kırıklığıyla dolu turnuva sonrasında geleceğe dair planlamalar yapmak üzere adımlar atmaya hazırlanıyor.

 

 

Bakmadan Geçme