• Haberler
  • Dünya Hentbolu
  • EHF EURO 2024, Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda Yarı Final Heyecanı Başlıyor!

EHF EURO 2024, Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda Yarı Final Heyecanı Başlıyor!

EHF EURO 2024, Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda Yarı Final heyecanı yaşanacak. 10 Ocak'ta Almanya'da başlayan Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası 2024'de artık sona geliniyor. Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda Yarı Final'de hangi ülkeler mücadele edecek? Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda Yarı Final Maçları Ne Zaman?

EHF EURO 2024 Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda nefes kesen mücadelelerin ardından yarı finalde mücadele edecek takımlar belli oldu, bu kritik anı bekleyen hentbol ve sporseverler heyecanla dolup taşıyor.

Hentbolun mabedi olarak kabul edilen Köln Lanxess Arena'da gerçekleşecek yarı final ve final müsabakaları, hentbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Ana grup müsabakalarında 1. Grupta Fransa ve Almanya, 2. Grupta ise Danimarka ve İsveç, yarı final mücadelelerine katılma başarısı göstererek adlarını yazdırdılar.

Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda Yarı Final Maçları Ne Zaman?

Yarı final heyecanı 26 Ocak 2024 Cuma günü yaşanacak. TSİ 19.45'te Fransa ile İsveç karşı karşıya gelirken, TSİ 22.30'da ise Almanya ile Danimarka mücadelesi sahne alacak.

Bu çekişmeli müsabakaları canlı izlemek isteyen hentbol ve sporseverler, Beinsports, SportsTV ve EHFtv.com adreslerinden canlı olarak takip edebilecekler.

Yarı finalin eşiğinde bulunan takımlar, birbirinden zorlu mücadelelerle şampiyonluk için adım atma şansını kovalayacaklar. Heyecan dolu anlar için hazır olun!

Yorumlar 1
Ali Uz 27 Ocak 2024 00:05

Prandi turnuvanın golünü attı

Bakmadan Geçme