Hentbol'da Büyük Gün! Şampiyon Belli Oluyor!

Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası, EHF EURO 2024'de bugün şampiyon belli olacak. Fransa ile Danimarka şampiyonluk için mücadele edecek. Almanya ile İsveç ise Olimpiyat vizesi alabilmek için kıyasıya kapışacak! Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası Fransa - Danimarka finali hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar Haberimizde.

EHF Euro 2024, Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda final günü. Fransa ile Danimarka'nın şampiyonluk için mücadele edecek. 3.4.'lük maçında Almanya ile İsveç ise Olimpiyat vizesi alabilmek için kıyasıya kapışacak! 

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EHF Euro 2024 final Köln Lanxess Arena'da oynanacak. Final heyecanı, bugün TSİ 17.00'de gerçekleşecek olan 3.-4.'lük müsabakasıyla başlayacak. Ardından, TSİ 19.45'te oynanacak olan şampiyonluk maçıyla Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nın şampiyonu belli olacak.

Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası finali hangi kanalda yayınlanacak?

Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası 3.4.'lük ve final maçı Türkiye'de Sports TV ve Bein Sports'tan canlı olarak hentbol ve sporseverler ile buluşacak.

Tansiyonu yüksek ve görsel şovun en üst seviyede olacağı müsabakayı Türk hentbolseverler canlı olarak izleyebilecek. Salon sporlarının en büyük organizasyonlarından biri olan Hentbol Erkekler Avrupa Şampiyonası'nı büyük bir keyif ile izleyebileceksiniz.

 

Bakmadan Geçme